Der er mange fordele ved at bruge mig som freelance bogholder. Jeg giver dit regnskab højeste prioritet så du kan bruge dine ressourcer til at drive og udvikle din egen virksomhed. Ved at bruge mig trækker du samtidig på min samlede 20 års erfaring fra flere forskellige brancher. Jeg ved hvad der kræves og hvor meget det betyder for en virksomhed at have et regnskab som er helt up-to-date.

Med Internettet og de Internetbaserede regnskabsprogrammer er geografisk placering blevet ligegyldigt, jeg kan komme i virksomheden og lave regnskabet eller jeg kan sidde på mit eget kontor og lave dit regnskab. Det betyder ikke noget om du sidder i Aalborg eller på den anden side af jorden. Så, selvom din virksomhed ikke liger i nærheden er der ikke noget problem i det.

Er du iværksætter får du hjælp til at komme godt i gang og hjælp når du har behov for det, uden det skal koste en masse. Det vigtigste for dig er at du kan passe din virksomhed og med min erfaring og kompetence kan jeg hjælpe dig med at bevare det økonomiske overblik.

Ikke alle virksomhede er ens, det betyder også at der ikke er en enkelt løsning der passer til alle. Jeg tror på at hver kunde skal have den løsning som passer bedst til virksomheden, om det er nogle timer om måneden eller sjældnere, det er noget vi sammen finder ud af hen ad vejen.